2013. december 16., hétfő

Karácsonyi vásár a Hunfalvyban


Idén is sor került a gazdasági ismeretek tantárgy keretein belül a hagyományos karácsonyi vásárra.

A vásár fő résztvevői a 9. évfolyam osztályai voltak, akik 4-6 fős csapatokban alapították meg vállalkozásukat és árulták portékáikat. A vásárt rengeteg készülődés előzte meg, amelynek során a diákok megismerhették a cégalapítás lépéseit, a költségvetés felállítását, a termékpozicionálást, a „kérdőíveztetést” és a marketing egyéb fontos elemeit. A hosszas készülődés eredménye lett végül az iskolában megjelenő színes plakátáradat, a sok látványos stand és az érdekesebbnél érdekesebb áruk.
Az idei év különlegessége az volt, hogy a Határtalanul program keretében iskolánkba érkező erdélyi cserediákok is részt vehettek a vásáron.


Habár az összes résztvevő csapat maximálisan kitett magáért, közülük 4 csapat olyan kiemelkedő teljesítményt nyújtott egy-egy területen, amelyet díjazhattunk: újrahasznosított kategóriában a 9.E osztályos Szerencsecsillag Kft., kézműves kategóriában a 9.F osztályos Puttony Bt., legjobb marketing kategóriában a 9.D osztályos Fat Factory Kft., legjobb benyomás és stand kategóriában a 9.A osztályos Best Decision Ever Kft. volt a legeredményesebb.

Gratulálunk a nyertes csapatoknak és minden résztvevőnek, akik gyönyörű portékáikkal és ínycsiklandozó süteményeikkel színesebbé tették mindannyiunk számára a karácsonyi készülődést, az ünnepre hangolódást!

Sverteczki Viktória

Nincsenek megjegyzések: