2011. február 23., szerda

Karaoke verseny - franciául


2011. február 18-án rendezték meg Aszódon, a Petőfi Sándor Gimnáziumban az idei év francia karaoke versenyét. Iskolánkat két kategóriában is képviseltük: szólóban én (Molnár Andi 11. F osztályos tanuló), csapatban pedig Laskai Vanda, Nagy Flóra, Szabó Dóri, Tóth Bertalan és Lázár Marci a 10. F osztályból.

Szombat reggel indultunk a 9 órási vonattal, és negyven perc alatt már meg is érkeztünk az aszódi vasútállomásra. A fogadtatás nagyon jó volt, az állomáson egy ottani diák várt, hogy felkísérjen minket az iskolához, Renaud Heine, az idei karaoke verseny szervezője nagy mosollyal köszöntött és termet biztosított nekünk, hogy felkészüljünk a „nagy” megmérettetésre.

A verseny családias hangulatban zajlott, mindenki jól érezte magát. A zsűri három szempontból pontozott: hang, előadásmód és kiejtés.

A tanárok egy meglepetés dallal kedveskedtek nekünk. A produkciójuk után kaptunk ebédet és üdítőt, majd a „termünkben” vártuk az eredményt.

1 óra körül volt az eredményhirdetés, minden résztvevő értékes ajándékokat kapott. A csapatunk 4. helyezést szerzett, én pedig első helyezett lettem. Szerintem mindannyiunk nevében mondhatom, hogy egy vidám, élményekben gazdag napot töltöttünk el, és talán jövőre is részt veszünk ezen a versenyen. :)

Molnár Andrea
11. F

Nincsenek megjegyzések: