2013. november 14., csütörtök

Futás a Margit-szigeten


Közvetlenül a hosszú és tartalmas őszi szünetet követő első szombatra terveztük meg közösen diákjainkkal a futást a Margitszigeten.

Ez már a második iskolai szervezésű futás volt a jól bevált Margit-szigeten. Nem véletlen, hogy éppen ez a helyszín, hiszen a nap minden szakában özönlenek az emberek a szigetre, hogy felfrissüljenek... ki-ki meglátja ebben a csodálatos sportágban a maga szépségét nemtől, kortól függetlenül.

Adott a jó példa tehát a diákok előtt, így nem véletlen, hogy a második alkalommal szervezett futáson már kétszer annyian jelentkeztek, és ki is jöttek a színtérre. Nagy örömünkre a kollégák körében is kezdetét vette az érdeklődés, hiszen egy sportos matekos kolléga is tudomást szerzett erről az egyedülálló eseményről, és fantasztikus állóképességét megmutatva egy teljes szigetkört le is futott (Eőry János tanár úr).

Az időjárás, mint általában mindig,ezen a szombati napon is kegyes volt hozzánk. Persze remélhetőleg eljön az az idő is, amikor már a futás is beépül diákjaink életmódjába, így nem kell az időjárástól függővé tenniük ennek a fantasztikus élménynek, a kitartó futásnak az átélését.


9.f.osztály
-Lakatos Rita
-Grósz Bíborka
-Buzás Sarolta
-Ragány Zsófia
-Kaczur Kata
-Szabó Enikő
-Kiss Richárd

9.a.osztály
-Kertai Jolanda
-Varcsák Anabella
-Tóth Rebecca
-Kolyvek Babett
-Molnár Petra
-Tatai Eszter
-Komlósi Dorottya

9.dny osztály
-Jónás Emese

9.d.osztály
-Szöllősi Dóra
-Varga Dóra
-Vertetics Vivien
-Márton Rita

10.a.osztály
-Zsemlyén Dorina

10.b.osztály
-Nagy Viktória

11.a.osztály
-Bérczes Viktória



Nincsenek megjegyzések: