2012. április 28., szombat

Diáknap

2012.04.21

Orczy Kalandpark

Az idei tanévben már az első félév kezdete óta az IDB első számú feladatai között tartotta számon az eddigi évektől eltérő módon megrendezésre kerülő diáknapot, amelyet számos diák és tanár jóvoltából az Orczy Kalandparkban tarthattunk meg, mivel decemberben minden tanuló befizetett 300 Ft előleget, azaz összesen 210.000 Ft-ot, amely a teljes költség közel felét jelentette. Majd a fennmaradt további 210.000 Ft-ot az IDB és az iskola diáksága maga kereste meg különböző programok keretein belül, mint például:
·          - a gólyabál bevételeiből,
·          - többször megrendezett hulladékgyűjtő akciókban,
·    - és a különleges napokra (Tavaszköszöntő büfé, Téli teavásár) szánt alkalmi büfék bevételeiből.





Így hát jogosan kimondhatjuk, hogy ezért az összegért nem csak az IDB dolgozott meg keményen, de az iskola összes tanulója hozzájárult. Ennek az összefogásnak köszönhetjük, hogy eltölthettünk egy igazán különleges Diáknapot együtt az Orczy Kalandparkban, ahol, - mint az a sok visszajelzésből kiderült- mindenki rendkívül jól érezte magát. Nemcsak a résztvevő osztályok, hanem maguk a szervezők is. Íme néhány általunk megkérdezett diák véleménye:

Osztályok, tanulók és tanárok véleménye az idei diáknapról:

„Jobb, mint az eddigiek. A sokszínű ügyességi játékok viccesek voltak.”
13. E

„Az előző évinél jobb. Sajnos kevés volt az idő, szívesen másztunk volna még. Pozitív dolog, hogy nem kellett sokat utazni, közel van.”
13. AF

„Tavalyhoz képest jobb a program. Bár jó lett volna többet mászni.”
11. E

„Nagyon jó volt, nagyon élveztük. A tavalyinál jóval élvezetesebb.”
12. B

„Az egész osztály nagyon élvezte. Jó lenne jövőre is idejönni.”
12. F

„Nagyon jó volt, tetszett és nagyon élveztük.”
11. A

„Remek volt. Jól éreztük magunkat.”
11. F

Kikértük az IDB egyik elnökhelyettesének, Szabó Ildinek is a véleményét:

„Az előző években nem tudtam segíteni. Idén viszont rendesen kivettem a részem az IDB-napon mint egyik főszervező. Most az ügyességi játék szervezésében segítek. Nagyon jókat szórakozom az osztályokon. Szerintem, akik itt megfordultak, jól érezték magukat, még azok is, akik nem igazén szeretnek mozogni. A mászás is nagyon jó, a nehéz pályák nagyon izzasztóak. Én nagyon élveztem a mai napot. És örülök, hogy részt vehettem, mind a mászásban, mind a szervezésben.”

Köszönjük mindenki hozzájárulását és részvételét a 2012. április 21-én megrendezett Diáknapon. Külön köszönjük a szervezést a kalandpark részéről Balog Tibornak és segítőinek, az iskola részéről az IDB vezetőségének Vig Julinak (11. E), Szabó Ildikónak (12. D), Sík Zselykének (10. A) és Pavek Ferencné tanárnőnek. Egy igazán felejthetetlen kalandnak lehettünk részesei ezen az csöppet borús tavaszi szombaton. Bízunk benne, hogy mindenki jól érezte magát és csupa jó emlékkel hagyta el az Orczy Kalandparkot. Jövőre találkozunk egy remélhetőleg hasonlóan élvezetes IDB-program keretében.


Budapest, 2012.04.21.
IDB

Nincsenek megjegyzések: