2012. december 17., hétfő

Karácsonyi kalendárium - ökoprogram


Karácsony közeledtével mindenkit elragad az adakozó hangulat, kinyílnak a szívek. Velünk sem volt ez másképp, ezért nagyon boldogok voltunk, amikor megtudtuk, hogy a miénk lehet a megtisztelő feladat, hogy az iskola összes osztályát megajándékozzuk egy kis aprósággal. 

A kivitelezés - hogy egy óriási adventi kalendáriumot készítünk - nagyon izgalmas kihívásnak tűnt. Valami különlegeset szerettünk volna alkotni, ami méltó az iskola nevéhez, így minden apró részlet természetes anyagokból készült. A naptár alapját két hatalmas kartonból készült tábla adta, amelyre az ajándékdobozoknak megfelelő méretű nyílásokat vágtunk, és hogy semmi ne vesszen kárba, ezekkel a kivágott elemekkel állítottuk össze a kalendáriumot, ami így a saját lábán áll. 

A napokat jelző lapokat különféle technikákkal díszítettük, ezek rejtik el a dobozokat. Az osztály minden tagja lelkesen vállalta, hogy karácsonyi jelmezbe öltöztet egy-egy cipős dobozt, melyeket később az adott osztály betűjelével jelöltünk meg. Mikor a kalendárium elkészült, nagyon elégedettek voltunk. Utolsó simításként ünnepi hangulatú díszítés került naptárunkra, osztályunk pedig megtöltötte a dobozokat mindenféle finomsággal. 

Nagyon reméljük, hogy ti is örömötöket lelitek a 12. F osztály ajándékában, remélhetőleg jövőre is megajándékozunk Benneteket!

Mindenkinek békés, boldog ünnepeket kívánunk!

Dobos Kata
12.F

Nincsenek megjegyzések: