2012. október 8., hétfő

Gólyaavató - gólyabál


FOTÓALBUM

2012. szeptember 28. különleges nap volt a 9. évfolyamosok számára. Az IDB Géczyné Megyeri Marianna tanárnő vezetésével erre a péntek délutánra különleges programmal készült. Ennek szervezésében fontos szerepet kapott a 10. E osztály, a tavalyi gólyaavató győztese. Idén ők feleltek a gólyaavató vetélkedőjéért. Osztályfőnökük Csányi Tibor segítségével mindent meg is tettek, hogy a feladatok változatosak és érdekesek legyenek. 

A gólyaavató műsorvezetői, Rozgonyi Richárd (12. B), Szente Nikolette (10. B) és Blandl Emma (10. E) ügyesen irányították a résztvevőket. Tíz versenyszámban versenyezhettek gólyáink, osztályinduló írásától kezdve a gumicukorevésig sokféle feladatban mérhették össze képességeiket. A zsűrinek - Géczyné Megyeri Marianna tanárnőnek, Vígh Julinak (12.E), Szabó Ildikónak (13. D), Sík Zselykének (11. A), Béres Henriettának (13. A) – nehéz dolga volt, mert valamennyi osztály nagy lelkesedéssel küzdött a győzelemért.
Első helyen a 9. B osztály végzett (osztályfőnökük Dömösiné Dankó Judit tanárnő), második a 9. E (osztályfőnökük Sárhídi Éva tanárnő), a harmadik a 9. D osztály lett (Szabóné Peregi Zsuzsanna tanárnő osztálya), holtversenyben a negyedik helyen a 9. A (Németh Gábor tanár úr osztálya) és a 9. F (osztályfőnökük Lenkóné Geiger Kinga tanárnő) osztályok végeztek.

Ezután következhetett a gólyabál. Imre Zoltán (13. A) felelt a büfé és a hangosítás működéséért. A bálon megválasztották a bálkirályt (Monori Szabolcs) és a bálkirálynőt (Bába Kitti), mindketten a 9. D osztály tanulói.

Kalafut Patrícia a 9. A osztályból így látta:
„ A bálon az osztálytáncot kellett bemutatnunk osztályonként, a tánc témája a szerelem volt, ezután következett a „buli”, amelyen mindenki önfeledten tombolhatott a jobbnál jobb zenékre. A bál büféjében mindenféle finom dolgot lehetett venni, és akinek éppenséggel nem volt kedve a többi táncoló között „tombolni”, az a barátaival elvonulva (…) beszélgethetett. Mindegyik osztály indulója, osztálytánca jól sikerült. (…)

Köszönjük a remek szervezést a 10. E osztálynak.”

Nincsenek megjegyzések: