2010. október 12., kedd

Csillagtúrán voltunk

Fotók

A rossz időjárási viszonyok miatt tavasszal többször is el kellett halasztani az iskolánkban szokásos (DÖK-napon szervezett) csillagtúrát. Ezúttal szép őszi napra virradtunk, amely éppen alkalmas volt a kirándulásra és az akadályversenyre.

Az osztályok különböző helyszínekről, eltérő időpontokban indultak a hűvösvölgyi Nagyrét felé, amely a budapestiek egyik kedvelt kirándulóhelye. Miután megérkeztek, a diákoknak négy feladatot kellett megoldaniuk az akadályverseny egyes állomásain. Megmutathatták - többek közt - mennyire jártasak a sportban, az elsősegélynyújtásban, hogyan tudnak együttműködni egy-egy ügyességet is kívánó feladat elvégzésében.

A feladatok teljesítése után, ha volt kedvük, még maradhattak, hogy sétáljanak, kiránduljanak egyet a környéken. Reméljük, ez a kis kikapcsolódás jót tett az osztályoknak, így ezen a héten újult erővel élhetik mindennapjaikat az iskolában.


Megszülettek a csillagtúrán rendezett vetélkedő eredményei. Első helyezést ért el a 12. B (osztályfőnökük Szilágyi Szilvia tanárnő), második lett a 13. F (osztályfőnökük Ugrai Ivánné tanárnő), a harmadik helyet a 11. A osztály (osztályfőnökük: Galgóczy Gábor tanár úr) szerezte meg. A zsűri a csapatok gyorsaságát is értékelte, a leggyorsabb a 10. B (osztályfőnökük: Nagy Andrea) volt, ezért az osztály külön díjban részesült.
A győztesnek, a helyezetteknek és a díjazottnak gratulálunk.


Nincsenek megjegyzések: